You cannot place a new order from your country. United States

Select - Stetoscop 3M Littmann, 71cm


Acest produs nu mai este in stoc

Cumparand acest produs poti primi 12,50 lei prin programul nostru de fidelizare a clientilor. Astfel, cu aceasta comanda vei acumula un total de 12,50 lei , suma pe care o poti folosi la urmatoarea comanda printr-un cupon de reducere.Descriere

Stetoscopul 3M™ Littmann® Select, 71 cm.

Stetoscopul 3M™ Littmann® Select este creat special pentru asistentele medicale si paramedici, si este ideal pentru diagnosticarea generala a pacientilor, inclusiv masurarea tensiunii arteriale. Acesta ofera, la un pret accesibil, un sunet cu o claritate acustica deosebita si o portabilitate confortabila a capsulei cu o singura fata, care permite ascultarea atat a sunetelelor de frecventa joasa cat si a celor de frecventa inalta.


ATENTIE: Produsele personalizate (gravate) trebuie platite in avans (cu cardul sau prin transfer bancar) si nu se pot returna.

Beneficii:

 1. Capsula cu o singura fata pentru sunetele de frecventa joasa si pentru cele de frecventa inalta ofera claritate acustica optima pentru diagnosticarea generala, inclusiv masurarea tensiunii arteriale
 2. Stetoscop ideal pentru asistente medicale si pentru personalul medical din ambulante
 3. Convenabil de utilizat datorita capsulei cu o singura fata
 4. Reglarea frecventei sunetului in functie de presiunea exercitata, cu diafragma reglabila
 5. Olive auriculare moi de tip "snap-tight", brevetate 3M™ Littmann®
 6. Optiune de gravare laser pentru personalizarea stetoscopului
 7. Garantie 2 ani
Utilizarea modului diafragma (pentru frecvente inalte)

Apasati ferm pe capsula. Prin presiunea asupra capsulei, miscarea membranei diafragmei este restrictionata. Aceasta blocheaza (sau atenueaza) sunetele de frecventa joasa si va permite sa auziti sunetele de frecventa inalti.

Utilizarea modului clopot (pentru frecvente joase)

Asezati usor capsula stetoscopului pe pielea pacientului, fara a apasa. In momentul in care membrana diafragmei este suspendata, aceasta face sa rezoneze sunetele de frecventa joasa.


Tehnologia diafragmei reglabile - o inventie a companiei 3M - permite medicilor sa auda diferite frecvente prin simpla alternare a presiunii asupra capsulei. Spre deosebire de modelele cu doua fete, nu este nevoie sa intoarceti sau sa repozitionati capsula. Apasati usor capsula pentru a auzi sunetele de frecventa joasa si apasati mai ferm pentru a auzi sunetele de frecventa inalta. Aceasta caracteristica de economisire a timpului permite furnizorului de servicii medicale sa se concentreze asupra pacientului, in timp ce diafragma asigura confortul pacientului prin faptul ca nu provoaca senzatia de racoare.
Tubulatura elastica isi pastreaza forma si flexibilitatea in timp, chiar daca stetoscopul se pliaza strans in buzunar. Aceasta ofera stetoscopului o viata mai lunga, datorita rezistentei la uleiurile pielii si alcool. Tubulatura de ultima generatie nu contine latex, un beneficiu atat pentru profesionistii din domeniul medical cat si pentru pacientii care sunt sensibili. Si, pentru a avea un rol important in protectia sanatatii umane si a mediului inconjurator, tubulatura de ultima generatie nu contine plastifianti de tip ftalati.
Stetoscopul Select este fabricat in Statele Unite ale Americii pentru o calitate constanta si vine insotit de olive auriculare moi si instructiuni.La plasarea unei comenzi, veti primi gratuit cele doua CD-uri educationale Littmann (in valoare de 100 lei).

CD educațional 3M LITTMANN - Introducere in sunetele inimii

CD educațional 3M LITTMANN - Invata sunetele plamanilor

 • Invata profesionistii din domeniul sanatatii cum sa identifice sunetele pulmonare normale si anormale pentru a imbunatati diagnosticul.
 • Prezinta o colectie de sunete cu ilustratii vizuale ale inimii/plamanilor, cu redare audio si afisarea sincronizata a formelor de unda, si cu descriere text.
 • Contine o descriere detaliata a mecanismelor sunetelor de baza ale inimii/plamanilor.
 • Imbunatateste invătarea prin prezentarea de studii de caz reale.
CD educational littmann

Specificatii

Greutate:120 gr.
Garantie (ani):2
Diafragma reglabila:Da
Capsula:Simpla
Diametru diafragma:4,4 cm
Tip produsStetoscop
Lungime tub:71 cm
LumenSimplu
Posibilitate gravare:Da
Performanta 3M Littmann6

Opinii

Ati cumparat sau ati testat acest produs? Doriti sa ii informati si pe alti cumparatori despre avantajele si dezavantajele produsului? Scriind opinia dvs. ii ajutati pe ceilalti sa faca alegerea potrivita!

Nota 
2016-10-07

gravare

dr. Toncea M

 • 1 din 2 persoane au considerat utila aceasta opinie.

Scrieti opinia dvs. !

Scrieti o opinie

Ati cumparat sau ati testat acest produs? Doriti sa ii informati si pe alti cumparatori despre avantajele si dezavantajele produsului? Scriind opinia dvs. ii ajutati pe ceilalti sa faca alegerea potrivita!

Select - Stetoscop 3M Littmann, 71cm

Select - Stetoscop 3M Littmann, 71cm

Acest produs este recomandat pentru:

 • Personal ambulanta si paramedici
 • Asistenti medicali
 • Studenti/elevi Scoala Sanitara