You cannot place a new order from your country. United States

ART800 Saboti midwood

Cumparand acest produs poti primi 5,75 lei prin programul nostru de fidelizare a clientilor. Astfel, cu aceasta comanda vei acumula un total de 5,75 lei , suma pe care o poti folosi la urmatoarea comanda printr-un cupon de reducere.Descriere

ART800 Saboti midwood

Modelul Reposa Midwood - este usor,
- confortabil;
- estetic;
- plantar anatomic;
- sterilizabil la 134 °C;
- partea superioară din piele si talpa din plop lipita pe o talpa de micro-Eva.
Model unisex disponibil in culoarea alba.

Marimi disponibile: 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46

Specificatii

Model:Unisex

Opinii

Ati cumparat sau ati testat acest produs? Doriti sa ii informati si pe alti cumparatori despre avantajele si dezavantajele produsului? Scriind opinia dvs. ii ajutati pe ceilalti sa faca alegerea potrivita!

Nota 
2016-04-15

Extrem de comozi

Eu ii port ca si incaltaminte de strada, usoara de vara, la plaja, si sincer odata ce I-am purtat mi s-a parut incaltamintea ideala de vara. Se curata usor, nu iti intra toate mizeriile in ei, bareta asigura un sprijin deosebit, si piciorul nu transpire, intrucat sunt din piele perforata alba. Sunt comozi si pentru o plimbare in parc, nu omoara piciorul, sunt rezistenti, talpa nu s-a uzat. Pentru imbunatatirea confortului, se pot purta cu o soseta alba scurta sub glezna, desi chiar si pe piciorul gol sunt comozi...eu fac sport, si uneori purtarea de adidasi nonstop nu e recomandata, de aceea port acest tip de saboti care ajuta piciorul. Sunt eleganti comozi ieftini si nu te faci de rusine cand ii porti in oras, chiar si prietena mea si-a luat si ii poarta la serviciu si in viata de zi cu zi, depinde de ocazii. Au design frumos, nefiind butucanosi,

  Nota 
  2016-04-11

  Confort la pret redus

  Sunt foarte comozi si rezistenti, eu ii folosesc ca incaltaminte usoara de vara si de plaja. Nu incing piciorul deoarece sunt facuti din piele perforata alba si din lemn. Asigura sprijin foarte bun.

   Nota 
   2016-04-10

   Comozi si pret bun

   Eu ii port ca incaltaminte de vara, si sunt potriviti si de plaja sau plimbari vara deoarece, sunt din piele, albi si perforati ajutand la aerisirea piciorului. Asigura sustinere buna, bareta este bine gandita, chiar asa e recomandat sa ii porti, cu bareta inchisa . Recomand ca pentru mai mult confort, sa fie purtati cu soseta scurta alba, abia se observa,desi sunt comozi si pe piciorul gol. Sunt eleganti, comozi, si relativ ieftini. Ii recomand ,mai ales in loc de crocs si alte plastice.

    Nota 
    2015-12-10

    .

    Sabotii-foarte silentiosi la mers.
    Livrarea-foarte rapida.

     Scrieti opinia dvs. !

     Scrieti o opinie

     Ati cumparat sau ati testat acest produs? Doriti sa ii informati si pe alti cumparatori despre avantajele si dezavantajele produsului? Scriind opinia dvs. ii ajutati pe ceilalti sa faca alegerea potrivita!

     ART800 Saboti midwood

     ART800 Saboti midwood

     Este usor si confortabil