You cannot place a new order from your country. United States

Saboti medicali Exista 97 produse.

Saboti medicali
Saboti medicali

Stetoscoape-tensiometre.ro va ofera o gama diversificata de saboti medicali de la producatori de renume: Leon, Toffeln, Goldenfit, Reposa, Scholl. Incaltamintea medicala comercializata de noi este realizata din materiale de inalta calitate si a fost creata special pentru a oferi piciorului o protectie cat mai buna si un confort ridicat. Sabotii sunt realizati din piele naturala, iar talpile sunt rezistente si flexibile.

Subcategorii

 • Saboti Medicali Reposa

  Saboti medicali Reposa ofera un confort deosebit si sunt usor de curatat. Absorb socurile si previn oboseala.

 • Saboti Medicali Toffeln

  Sabotii Medicali Toffeln sunt prevazuti cu orificii de ventilatie, sunt usor de curatat, antialunecare, antisoc, antistatici, foarte confortabili.

 • Saboti Medicali Goldenfit

  Sabotii Medicali Goldenfit sunt confectionati piele ecologica, au talpa ergonomica, atialunecare, gauri pentru aerisire. Incaltamintea medicala GOLDENFIT este potrivita pentru toate mediile profesionale.

 • Saboti Medicali Romika

  Sabotii medicali Romika sunt realizati din materiale de inalta calitate, din piele naturala, sunt confortabili si rezistenti. Incaltamintea medicala Romika este realizata in Germania.

 • Saboti Medicali Scholl

  Saboti medicali Scholl confectionati din piele perforata, cu bareta integrata, cu brant moale si fete captusite pentru un confort sporit. Incaltaminte medicala cu talpa antiderapanta.

 • Saboti Medicali...

  Sabotii medicali Nursing Care sunt destinati industriei alimentare, farmaceutice sau spitalelor, ideali pentru utilizarea de catre medici, asistente medicale in cabinete medicale, spitale, policlinici, etc..

 • Saboti Medicali Leon

  Sabotii medicali LEON pentru mediile profesionale, de la clinici private, spitale, centre de ingrijire medicala, la saloane de coafura si centre estetice, respecta cele mai inalte standarde de calitate, sunt confectionati din piele naturala 100% atat la interior cat si la exterior folosind o tehnologie inovatoare menita sa sporeasca gradul de confort.

 • Saboti Medicali Bril

  Sabotii medicali din gama Bril sunt perfecti pentru mediile profesionale.

pe pagina
1 Opinii

Model simplu foarte confortabil;

0 Opinii

Saboti medicali din piele cu bareta

0 Opinii

Linia de saboti din gama GOLDENFIT este conceputa pentru toate mediile profesionale

0 Opinii

bareta regabila cu 1 catarama si o bareta fixa

Afisare 1 - 20 din 97 produse